Degree-n App

warmte vanuit je broekzak

Verwarm via uw telefoon

Om onze verwarmingspanelen gemakkelijk te laten besturen, hebben wij een applicatie laten maken die gemak met talloze functionaliteit combineert. Zo kan u met behulp van uw telefoon de gewenste temperatuur instellen, statistieken bekijken of handmatig panelen aan- of uitzetten

Uw temperatuur

Door de app kan u éénvoudig de gewenste temperatuur in een kamer instellen. Doordat u uw eigen kamers kan instellen en panelen kan toewijzen, zullen de panelen per kamer in uw huis aan of uit gaan aan de hand van uw wens. Daarnaast kan u ook handmatig de panelen aan of uit zetten.

Statistieken

Uw app geeft u inzicht in uw verbruik op een simpele manier. U kan per paneel en per kamer zien wat uw verbruik is en de geschiedenis van de warmte in de kamer. Zo kan u uw gewoontes afstellen om extra te besparen op uw verbruik!

Simpele Opzet

Met behulp van onze eenvoudige visuele wizard stelt u eenvoudig uw applicatie in. Doorloop de stappen één voor één en ga vlot aan de slag met uw applicatie

Cloud Technologie

De app verbindt u met de cloud, zo kan u met een internetverbinding vanaf overal uw gegevens inzien en uw temperatuur instellen.

Goed voor milieu en portemonnee

Door alle dynamisch geupdate statistieken kan u écht baas zijn over uw eigen verbruik. U kan niet alleen het verbruik zien, maar ook hoeveel u precies bespaart per jaar.