Een maand lang worden in samenwerking met bedrijven zoals Degree-n en organisaties in de bol allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Global Goals. Deze 17 werelddoelen gaan over armoede, veiligheid, schone energie en gelijkheid. Jouw keuzes bepalen mede of de Global Goals worden gehaald: Pak ik de fiets of de auto? Wat doe ik op mijn brood? Blijf ik verwarmen met gas of kies ik voor duurzamere alternatieven?

Climate Planet biedt mogelijkheden voor een uniek business event voor bedrijven en organisaties. Wil je Climate Planet met jouw klas bezoeken? We informeren je graag over de mogelijkheden. Wil je weten hoe je met jouw dagelijkse keuzes impact kunt maken? Bezoek Climate Planet en ontdek hoe jij van onze wereld een betere plek kunt maken!

Bekijk de website van Climate Planet: https://climateplanet.nl/