Over ons

Wij nemen de leiding zonder gas

Wij geloven in duurzaam energieverbruik.


Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van een leefbare en milieuvriendelijke toekomst. Duurzame, energiezuinige producten zijn hierin essentieel. Degree-n produceert vooruitstrevende verwarmingsoplossingen die het dagelijks leven energiezuiniger maken.

Wat wij doen


Wij nemen de leiding zonder gas: Degree-n ontwikkelt en levert duurzame verwarmingssystemen. Wij beperken het gebruik van fossiele brandstoffen tot een minimum met gepatenteerde Nano Infrarood technologie als leidende factor. CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen moeten plaats maken voor duurzame oplossingen om een gebalanceerde en verantwoorde maatschappij te bewerkstelligen. Dit doet Degree-n door het leveren van kosten-efficiënte Nano Infrarood warmtepanelen en de Degree-n warmwateroplossing. Deze zaken gecombineerd maken Degree-n leverancier van all-electric oplossingen. Onze gepatenteerde, milieuvriendelijke systemen worden wereldwijd geleverd.

Nano Infrarood warmtepanelen

Duurzame en prettige temperatuur-verdeling voor binnen.
De meest zuinige op de wereldmarkt: besparing tot 60% op de energierekening. Deze multi-inzetbare panelen verwarmen huizen en kleine werkruimtes met hetzelfde gemak als zwembaden of productiehallen.

Warmwatersysteem

Water verwarmen zonder onnodige verspilling van schoon drinkwater en energie.
Om de overstap te kunnen maken naar een all-electric oplossing voor uw woning bieden wij – naast onze Nano infrarood warmtepanelen – een energiezuinige warmwateroplossing..

All-electric

Gas is allang niet meer de zuinigste en voordeligste oplossing. Daarom zijn al onze producten all-electric.

Energieneutraal en Nul op de Meter zijn ook mogelijk met onze producten.

Ambitie

Een leefbare, milieuvriendelijke toekomst. Dat is onze ambitie. Om dit te realiseren moet het gebruik van fossiele brandstoffen worden gereduceerd tot een minimum. Duurzame en energiezuinige producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn hierin essentieel.

 

Missie

Degree-n wil samen werken aan een leefbare en milieuvriendelijke toekomst waarbij verwarming goedkoper wordt voor iedereen én tegelijkertijd beter voor de wereld. Daarom ontwikkelen, produceren en leveren wij producten die helpen om dit doel te bereiken. Degree-n wil huishoudens, kantorencomplexen maar ook andere industrieën voorzien van milieuvriendelijke, energiezuinige en all electric verwarmingssystemen.

Van Hollandse bodem

Bijzonder aan de panelen van Degree-n is dat ontwikkeling, ontwerp en assemblage van de panelen geheel in Nederland geschiedt. Degree-n heeft een productiefaciliteit in Limburg, die grote aantallen kunnen produceren. Voor de assemblage is een intensief samenwerkingsverband met de Tomingroep, een sociale werkplaats in Hilversum. Op deze wijze verenigen wij duurzame doelen met sociale doelstellingen.