Producten

laat uw huis niet koud worden

Nano Infrarood warmtepanelen

Degree-n produceert en levert duurzame en energiezuinige Nano Infrarood warmtepanelen voor binnen gebruik. Wij hebben een combinatie ontwikkeld van Nano en Infraroodtechnologie. Het resultaat is een zeer zuinig en duurzaam verwarmingsproduct.

Warm watersysteem

Water verwarmen zonder onnodige verspilling van schoon drinkwater en energie. Om de overstap te kunnen maken naar all-electric voor uw woning levert Degree-n een energiezuinig, elektrisch warmwatersysteem.

Degree-n accessoires

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw Nano Infrarood warmtepanelen en deze op de juiste manier te installeren, levert Degree-n verschillende accessoires en toebehoren.

All-electric


Gas is allang niet meer de zuinigste en voordeligste oplossing. Gas is een vervuilende fossiele brandstof en raakt ook op. Tijd voor een alternatief: 'all-electric living'. All-electric living gaat uit van wonen zonder gasaansluiting. Degree-n biedt een all-electric oplossing voor uw woning.

Om de overstap te kunnen maken naar een all-electric oplossing voor uw woning, bieden wij elektrische Nano Infrarood warmtepanelen en een elektrische warmwateroplossing aan. Duurzaam én voordelig.

Energieneutraal


Energieneutraal houdt in dat de gebouwgebonden energie in balans is met de energie die u zelf opwekt. Uw energiegebruik is zo laag mogelijk, en u wekt de benodigde energie zelf duurzaam op.

Om uw all-electric woning energieneutraal te maken kunt u de Degree-n warmtepanelen aansluiten op zonnepanelen, en kiezen voor een zonneboiler, gecombineerd met twee PV panelen. In totaal heeft u dan ongeveer 21m² dakvlak nodig voor uw zonne- en PV panelen.

Op aanvraag levert Degree-n ook zonneboilers. Wilt u meer informatie over energieneutraal en zonneboilers? Neem dan contact met ons op.

Contact

Nul op de Meter


Bij een Nul op de Meter woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd. Naast de gebouwgebonden energie moet ook uw consumptieve energie opgewekt worden door duurzame energieopwekkende voorzieningen, zoals zonnepanelen. Dit is mogelijk met onze Nano Infrarood warmtepanelen en een zonneboiler. De zonneboiler dient te worden aangesloten op twee PV panelen. Wilt u met uw all-electric woning 'Nul op de Meter' bereiken met onze Nano Infrarood warmtepanelen en een zonneboiler? Dan heeft u in totaal 36m² dakvlak nodig voor de zonnepanelen en de twee PV panelen.

Op aanvraag levert Degree-n ook zonneboilers.

Wilt u meer informatie over Nul op de Meter en zonneboilers? Neem dan contact met ons op.

Contact