Degree-n infraroodverwarming BST72

Degree-n heeft op basis van haar jarenlange kennis en ervaring binnen de verduurzaming van vastgoed een serie lichtgewichte infrarood verwarmingspanelen samengesteld die zeer goed past in de huidige energietransitie. Het resultaat is een prachtig design infrarood paneel. Met een krachtige werking en laag stroomverbruik. Omdat de panelen erg licht zijn, kunnen ze snel worden geplaatst in diverse ruimtes. Door de unieke eigenschappen is het paneel uitermate geschikt voor grotere ruimtes en draag jij met het BST72 infraroodverwarming snel bij aan een duurzame verwarming van je ruimte zonder gebruik te maken van gas!

Infrarood verwarming is een zeer populaire manier van verwarmen. De verwarming van objecten draagt bij aan een gelijkmatige verwarming van de ruimte en geeft een hoge mate van comfort. De panelen van BST-heating zijn zeer licht en kunnen eenvoudig worden opgehangen aan de muur of aan het plafond.

Montage van BST72

De BST-heating panelen zijn eenvoudig te bevestigen, gemakkelijk aan te sluiten op het lichtnet en wellicht het belangrijkste, zuinig met energie. Bij een goede dimensionering van benodigde wattages zal de kamer snel comfortabel opwarmen en kan in combinatie met de thermostaat een gelijkmatige warmte worden gecreëerd. Daarom kan Degree-n ook een compleet systeem leveren, inclusief aansluit materiaal en domotica. Maar je kunt er voor kiezen om de panelen ook te laten monteren teneinde jou volledig te ondersteunen. Degree-n werkt samen met een landelijk netwerk van partners.

Strak design van de Degree-n BST serie

Het BST72 verwarming infrarood paneel kan zeer goed in combinatie met andere verwarmingssystemen worden gebruikt. Daarom zijn de panelen een nuttige besteding van de door jouw PV panelen opgewekte energie. Het BST72 infrarood verwarming paneel kan, worden ingezet als hoofdverwarming of als bijverwarming. Net als de andere producten van Degree-n. Zo maak jij uiteindelijk van jouw woning of kantoor snel en eenvoudig een duurzame plek. Een die comfortabel wordt verwarmd met de infraroodpanelen. Degree-n is fabrikant van diverse soorten infrarood panelen en elektrische vloerverwarming.

Details van de Degree-n BST72
BST72Omschrijving
TypeDegree-n BST 72 infrarood paneel
Wattage 550 watt 230V
Formaat600 x 1200 mm
Montageplafond of wand
KleurWit, 9010
Accessoires Montagebeugels (geleverd met pluggen en schroeven)

Degree-n laat veel voorbeeldprojecten zien op social media.

Wil u meer informatie of een product van Degree-n kopen? Neem dan direct contact met een erkende dealer op. Of neem direct contact met ons op. Het Degree-n contact center helpt je graag verder.Tot slot, een verwarming moet je voelen. Kom daarom eens langs bij 1 van de showrooms. Omdat wij u graag goed van dienst willen zijn is het aan te raden een afspraak te plannen. Neem daarom eerst contact met ons op.

BST-heating is een handelsnaam van Degree-n International BV, producent van duurzame infrarood warmtepanelen. BST-heating levert een totaalconcept aan elektrische verwarmingsoplossingen inclusief accessoires.