Wateroplossingen

Zoekt u onze handleidingen? Ga naar downloads →


Nuos Evo


Volume: 110L


Bekijk Nuos Evo

Nuos Plus


Volume: 345L


Bekijk Nuos Plus

Lydos Hybrid


Volume: 100L


Bekijk Lydos

Velis Evo Plus


Volume: 50L of 100L


Bekijk Velis

Onze producten voldoen aan alle relevante Europese keurmerken:

Onderweg naar gasloos


Gasloos gaat niet allen over verwarmen, maar ook over warm water. Het gamma elektrische en warmtepompboilers van Degree-n stelt u in staat om uitstekende prestaties te laten samengaan met energiebesparing. Met de nieuwe ECO EVO functie van onze warmtepomp- en elektrische boilers kunt u een hoog niveau comfort bereiken terwijl u uw energieverbruik minimaliseert.

Afhankelijk van de grootte van uw huishouden of toepassing kan Degree-n een passende oplossing bieden voor vrijwel iedere situatie. Zo is onze Velis lijn uiterst flexibel op zowel verbruik, installatie als gebruik. Verkrijgbaar in 2 volumes (50L en 100L), een uiterst beperkte inbouwdiepte van nog geen 28cm (horizontaal of verticaal) en de mogelijkheid de boiler via wifi te besturen en te monitoren maakt dat dit model in een veelvoud van situaties toepasbaar is. Van appartement tot vakantiehuis of eensgezinswoning.

Ook als u meer warmwatervraag of een geavanceerdere configuratie zoekt heeft Degree-n een passende oplossing. Van hybride configuraties met een elektrische weerstand en kleine warmtepomp (Lydos) tot een volledige warmtepomp (Nuos Evo) configuratie met of zonder mogelijkheid hier zonnepanelen op aan te sluiten (Nuos Plus). Ook industriële toepassingen met watercapaciteiten tot 300L kunnen door Degree-n worden geleverd.

Domotica


Energie besparen én gebruiksgemak hand in hand! Maak uw huis "slim" met onze intelligente aansturing.


Naar domotica

Montage, bevestiging en installatie


Onze panelen zijn eenvoudig te monteren. De panelen beschikken over twee geïntegreerde schuifmechanismes waarmee het paneel vrijwel naadloos aan het plafond of de wand te monteren is. Natuurlijk is wel een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig, maar van geavanceerd en kostbaar leidingwerk zoals bij een CV-ketel of warmtepomp het geval is, is geen sprake.

We adviseren om de panelen indien mogelijk aan het plafond te monteren. De panelen hebben daar het grootste bereik vanwege de brede stralingshoek. Wandmontage is zeker mogelijk, maar gaat wel iets ten koste van het rendement, al is dit nog steeds hoger dan met traditionele oplossingen.

U kunt zelf de panelen installeren en aansluiten, maar veel mensen kiezen er ook voor om de panelen te laten installeren. Zeker als hierbij nieuwe bekabeling gerealiseerd moet worden of er bijv. een groep bijgeplaatst moet worden is dit wellicht een goede keuze. U kunt bij een verkooppunt een specifiek advies inwinnen voor uw situatie.

Bezoek een showroom in de buurt


We kunnen u nog zoveel vertellen, maar u moet het zelf ervaren. Maak een afspraak in één van onze showrooms.


Showrooms