Warmtepanelen

Zoekt u onze handleidingen? Ga naar downloads →

Wilt u weten voor welke toepassingen infrarood gebruikt kunnen worden? Klik hier!

Accessoires


Degree-n panelen zijn in diverse situaties toepasbaar. Er zijn voor specifieke situaties accessoires beschikbaar die montage, plaatsing of aansturing mogelijk maken.


Naar accessoires

Domotica


Energie besparen én gebruiksgemak hand in hand! Maak uw huis "slim" met onze intelligente aansturing.


Naar domotica

Montage, bevestiging en installatie


Onze panelen zijn eenvoudig te monteren. De panelen beschikken over twee geïntegreerde schuifmechanismes waarmee het paneel vrijwel naadloos aan het plafond of de wand te monteren is. Natuurlijk is wel een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig, maar van geavanceerd en kostbaar leidingwerk zoals bij een CV-ketel of warmtepomp het geval is, is geen sprake.

We adviseren om de panelen indien mogelijk aan het plafond te monteren. De panelen hebben daar het grootste bereik vanwege de brede stralingshoek. Wandmontage is zeker mogelijk, maar gaat wel iets ten koste van het rendement, al is dit nog steeds hoger dan met traditionele oplossingen.

U kunt zelf de panelen installeren en aansluiten, maar veel mensen kiezen er ook voor om de panelen te laten installeren. Zeker als hierbij nieuwe bekabeling gerealiseerd moet worden of er bijv. een groep bijgeplaatst moet worden is dit wellicht een goede keuze. U kunt bij een verkooppunt een specifiek advies inwinnen voor uw situatie.

Onze producten voldoen aan alle relevante Europese keurmerken:

Bezoek een showroom in de buurt


We kunnen u nog zoveel vertellen, maar u moet het zelf ervaren. Maak een afspraak in één van onze showrooms.


Showrooms