Projecten infraroodverwarming

Elke dag ronden onze partners prachtige projecten af. Deze projecten geven een goed voorbeeld hoe een woning of kantoor kan worden verduurzaamd. En uiteraard voorzien van een energiezuinige infraroodverwarming zonder gebruik te maken van gas. En natuurlijk proberen wij een goed beeld te geven van sommige projecten om jou een indruk te geven van hoe jouw woning of kantoor eruit kan komen te zien met onze revolutionaire infraroodverwarming. Ook laten we zien in duidelijke voorbeelden zien welke stappen je onze producten kan inzetten om eenvoudig te besparen op je energienota. Maar infraroodverwarming moet je voelen om echt te ervaren. Bezoek daarom eens een showroom bij jou in de buurt.


Woning Amsterdam

Onderstaand filmpje geeft een goede indruk van een renovatie van een woning in Amsterdam. Nadat de wanden zijn geïsoleerd, en voorzien van voorzetwanden was de basis klaar. Nadien zijn ook de vloeren vervangen en afgewerkt met een isolerende plaat waarop de bewoners hun eigen vloer kunnen leggen. De plafonds zijn vervangen en de bedrading is netes weggewerkt. Het gehele appartement wordt verwarmd middels infraroodverwarming in de vorm van infraroodpanelen van Degree-n en de gasmeter is uiteraard verwijderd. Warm water wordt verzorgd door een elektrische boiler. Naast de besparing op het vastrecht voor de gasmeter zijn de bewoners aanzienlijk minder kwijt aan hun maandelijkse energiekosten. Maar het filmpje zegt meer dan 100 woorden, kijk zelf maar!

Renovatieproject in Amsterdam waarbij gebruik is gemaakt van infrarood verwarming,

Woning in Utrecht

Deze monumentale woning, gevestigd in hartje Utrecht is na de verbouwing volledig van het gas af. Een prachtig voorbeeld uit een rij projecten die bijdraagt aan een samenleving zonder gas. De eigenaar heeft bij deze woning gekozen voor infraroodverwarming op de slaapkamers en badkamer. Hierdoor kunnen de kamers individueel worden verwarmd en kan de temperatuur onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Op de begane grond is de FLR heating verwarmingsfilm (elektrische vloerverwarming) aangelegd. Direct op de betonvloer is een dunne laag isolerende folie gelegd waarop de verwarmingsfilm wordt geplaatst en afgedicht door een prachtige laminaatvloer. Snel en eenvoudig! Ook in deze woning is gekozen voor een warmwater oplossing van Ariston.

Monumentale woning in Utrecht volledig elektrisch verwarmd!

Projectmatige vervanging van verwarmingssysteem

Woningcorporatie Compaen uit Helmond heeft de volgende woningen na renovatie voorzien van een toekomstbestendige verwarming. Zowel de benedenwoningen alsmede de (grote) bovenwoningen zijn voorzien van de infrarood verwarmingspanelen van Degree-n. De infraroodverwarming is gemonteerd aan het plafond en tevens voorzien van det domoticasysteem. Hiermee kunnen bewoners eenvoudig de verwarming bedienen. De domotica draagt naast comfort ook bij aan het verbruik van minder energie. De besparingen zijn voor de bewoners direct merkbaar, zonder in te leveren op comfort.

Woningen voorzien van energiezuinige verwarming

Infraroodverwarming binnen de sociale sector is een bewezen manier van duurzaam verwarmen. En niet onbelangrijk, voor de bewoners is een lage energienota erg belangrijk.


Verwarming van kantoren

Naast gebruik van infraroodverwarming binnen de woningbouw worden de toepassingen van infraroodverwarming als oplossing binnen de kantoren ook steeds meer toegepast. Degree-n heeft de afgelopen periode veel verwarmingen mogen leveren voor business to business. Voorbeelden hiervan zijn Restaurants, kantoren en individuele werkplekken. Zomaar een greep uit de toepassingen. En vergis je niet. De verduurzaming van kantoren gaat de aankomende jaren steeds belangrijker worden.

Dit kantoor wordt duurzaam en energiezuinig verwarmd door gebruik te maken van infraroodverwarming
Verwarming van de koffiecorner!

Verduurzaming kantoor en magazijn

Onderstaand project is een voorbeeld van FinderNet uit Amsterdam. Die hebben het kantoorpand volledig voorzien van infraroodverwarming. Naast de panelen tegen het plafond gemonteerd, die zorgen voor een constante en werkbare warmte, zijn er ook individuele panelen geplaatst. Via een eenvoudige schakelaar worden ze aan en weer uit gezet. De besparing voor dit kantoorgebouw is enorm.

Infrarood verwarming kan op diverse manieren worden ingezet. Zowel in kantoor omgevingen alsmede in de diverse kamers van woningen. Natuurlijk zijn er veel meer projecten. Via social media delen we regelmatig nieuwe projecten en houden we onze volgers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je meer voorbeelden zien van onze projecten en/of infrarood verwarming zelf ervaren? Of wil je eens een showroom zien? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je wilt weten wat het gebruik van infraroodverwarming kost?