Elektrische Vloerverwarming

Degree-n heeft op basis van haar jarenlange kennis en ervaring binnen de verduurzaming van vastgoed een elektrische vloerverwarmingsfilm ontwikkeld die zeer goed past in de huidige energietransitie. De FLR heating film. Een eenvoudig, onder elk type vloer, te leggen elektrische vloerverwarming.

Vloerverwarming is een zeer populaire manier van verwarmen. De (elektrische) verwarming van voeten geeft een hoge mate van comfort en de elektrische vloerverwarming draagt ook bij aan een gelijkmatige verwarming van de ruimte. De film van FLR-heating is zeer dun en kan eenvoudig worden verwerkt onder diverse soorten vloeren.

De FLR-heating film is eenvoudig te leggen, zelfstandig aan te sluiten op het lichtnet en wellicht het belangrijkste, zuinig met de energie. Door de perfecte afstemming van wattages zal de kamer snel comfortabel opwarmen en in combinatie met de thermostaat wordt een gelijkmatige warmte gecreëerd.

Degree-n elektrische vloerverwarming op basis van infrarood techniek.
De FLR vloerverwarming is direct onder je vloer te plaatsen

De FLR-heating film kan als hoofdverwarming of in combinatie met andere verwarming worden gebruikt. De elektrische vloerverwarming is een nuttige besteding van de door jouw PV panelen opgewekte energie.

De elektrische vloerverwarming wordt geleverd als dunne film op een rol. Eenvoudig te leggen en aan te sluiten

FLR-heating (elektrische vloerverwarming) is is leverbaar in 3 verschillende breedtes en kan op maat worden geknipt. Alle producten zijn per strekkende meter leverbaar.

FLR30 Film 30 cm breed 150 W/m²

FLR50 Film 50 cm breed 150 W/m²

FLR100 Film 100 cm breed 150 W/m²

Thermostaten, ondervloer en aansluitmateriaal zijn separaat leverbaar.

FLR-heating kan naast de verwarmingsfilm ook diverse accessoires en aansluitmateriaal leveren. Zo maken wij het monteren van de film nog eenvoudiger. De FLR-heating thermostaat maakt het systeem compleet.

De FLR Elektrische vloerverwarming is eenvoudig zelf te leggen. Snel een comfortabele en energiezuinige verwarming
De accessoires ondersteunen bij het eenvoudig leggen van de Elektrische vloerverwarming

FLR-heating kan los van de elektrische vloerverwarmingsfilm ook aanvullende producten leveren die jouw huis all-electric te maken. Zo kan jij nog meer besparen op je energienota en draag je bij aan een duurzame samenleving.

Samen met onze partners hebben wij al diverse projecten afgerond. Op onze social media kanalen houden wij onze klanten op de hoogte van de diverse projecten en nieuwtjes.