Zakelijke toepassingen

Zoekt u onze handleidingen? Ga dan direct naar downloads →

Kantoor en praktijk


Onze panelen zijn zowel geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming en kunnen dus ook in uw kantoor of praktijkruimte worden gebruikt. De ruimte waar je over het algemeen tijdens de werkdag de meeste tijd doorbrengt verdient een prettige warmte. Met infraroodverwarming van Degree-n kan op een aantrekkelijke manier een comfortabele warmte worden gerealiseerd die bovendien geen luchtcirculatie kent wat ronddwarrelend stof voorkomt. Daarnaast zijn onaantrekkelijke verwarmingsbuizen en radiatoren verleden tijd. Systeemplafond? Onze W200-serie past perfect in uw bestaande rasters.

Zowel bestaande bouw als nieuwbouw kunnen worden uitgerust met onze infraroodpanelen, ze worden namelijk gewoon aangesloten op de elektrische installatie. Het regelen van de temperatuur doet u gewoon via de thermostaat of via een app. Ook als u er niet bent. Wil je eens een kantoor zien welke is uitgerust met infrarood verwarming? Dan kan je ook eens kijken op ons Youtube kanaal.

Infrarood van Degree-n

De infraroodpanelen van Degree-n stralen warmtestraling uit met een golflengte tussen de 5 en 20 micrometer. Dat ligt in het IR-C spectrum. Infrarood ligt aan de andere kant van het zichtbare lichtspectrum dan ultraviolet (UV) en is daarmee dus niet schadelijk voor de gezondheid. De infraroodstraling wordt opgewekt doordat een in vacuüm gesealde folie met een geleidende vloeistof onder spanning wordt gezet. Het resultaat is dat elektrische energie wordt omgezet in stralingsenergie met een hoge efficiëntie en dus een laag energieverbruik met voldoende warmte-opbrengst. De folie is aan de voorkant afgedekt met veiligheidsglas of een keramische plaat waarmee een mooi aanzicht onstaat, de achterzijde is voorzien van een hoogwaardige isolatie waardoor de achterzijde van het paneel nauwelijks opwarmt en dus de warmte naar voren wordt weerkaatst.

Werkplaats of Garage


De werkplek moet comfortabel warm zijn. En comfortabel is voor iedereen anders. En uit kosten overweging ook enkel als je aan het werk bent. Want waarom zou je 24?7 een werkplek verwarmen? Dat is zonde van het geld. Met een Degree-n infrarood verwarming is het zeer eenvoudig om je werkplaats, garage of tijdelijke onderhoudsplek te verwarmen. Zonder ingewikkelde aanpassingen aan je netwerk.

Ook worden Degree-n infrarood panelen veelvuldig gebruikt voor het direct aanstralen van werkplekken waar je in de kou of tocht staat. Denk hierbij eens aan je werkbank, kassa of verkoopplek.

Neem contact op met één van onze verkooppunten voor meer informatie of een adviesgesprek.

Horeca


Ook in uw restaurant, coffeecorner of lunchroom kunt u onze infraroodtechnologie eenvoudig toepassen met comfort voor uw klanten als gevolg. Bespaar op de enorme installatiekosten van het aanleggen van een verwarmingsvoorziening en sluit de panelen eenvoudig aan op de bestaande elektrotechnische installatie.

Infrarood is uitermate geschikt voor het creeëren van microklimaten. Waarom zou u een groot volume gaan verwarmen als de mensen zich maar op een klein deel hiervan bevinden? Plaats de panelen op strategische plekken vlak boven de zitplekken of werkvloer en iedereen ervaart een comfortabele temperatuur. Van gast tot bediening, van leverancier tot keukenpersoneel.

Dat de panelen eenvoudig schoon te houden zijn en geen vuil en stof laten rondzweven past in de hygiëne van een moderne horecazaak. Degree-n infraroodpanelen zijn makkelijk per ruimte in te regelen waardoor de temperatuur naar wens ingesteld kan worden.

Meer weten? Neem contact op!

Toepassingen bij onze klanten:

  • duurzaam verwarmen, alternatief voor warmtepomp, lokaal verwarmen, stralingswarmte,

Verkooppunt in de buurt?


Wilt u meer weten over de toepasbaarheid van infrarood in uw huis? Of wilt u een vrijblijvend advies? We kunnen u nog zoveel vertellen, maar u moet het zelf ervaren.

Maak een afspraak in één van onze verkooppunten.


Showrooms